390 PWh/έτος Ηλεκτρική ενέργεια για CO2 από την ατμόσφαιρα

Μετριάστε το CO2 με το Power to Carbon, παράγετε ενέργεια με το Power to Liquid και καλλιεργήστε φυτά εσωτερικού χώρου με CO2 για να αντικαταστήσετε τη γεωργία μεγάλης κλίμακας.

390 PWh/έτος Ηλεκτρική ενέργεια για CO2 από την ατμόσφαιρα
Μετριάστε το CO2 με το Power to Carbon, παράγετε ενέργεια με το Power to Liquid και καλλιεργήστε φυτά εσωτερικού χώρου με CO2 για να αντικαταστήσετε τη γεωργία μεγάλης κλίμακας.

Το πρώτο έργο του φιλτραρίσματος του CO2 από την ατμόσφαιρα βρίσκεται ήδη στο λογότυπο αυτού του δικτυακού τόπου: η επεξεργασία 50 δισεκατομμυρίων τόνων CO2 ετησίως σε χρήσιμα προϊόντα άνθρακα. Για το σκοπό αυτό προορίζονται 300 PWh ετησίως.

Το σημείο 2 είναι επίσης σαφές: αεροσκάφη για αποστάσεις άνω των 2.000 χλμ. δύσκολα θα είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν με μπαταρίες, ούτε πλοία για αποστάσεις άνω των 2.000 χλμ. Πλήρωση του χειμερινού κενού σε χώρες μακριά από τον ισημερινό με ενέργεια σε μονάδες μεθανόλης και συνδυασμένου κύκλου. Για το σκοπό αυτό προβλέπονται 30 PWh για 5 Gt CO2 ετησίως.

  Παραγωγή τροφίμων έκπληξη


Γίνεται όλο και πιο ξηρό. Η γεωργία μεγάλης κλίμακας απαιτεί τεράστιες ποσότητες χημικών για την παραγωγή τροφίμων με εξαιρετικά αναποτελεσματικό τρόπο. Η αεροπονική κάθετη γεωργία σε ένα γυάλινο σπίτι είναι ένας ανταγωνιστής της γεωργίας μεγάλης κλίμακας.

Τα φυτά χρειάζονται CO2 για να αναπτυχθούν. Τα φυτά παίρνουν CO2 από τον αέρα και το διασπούν σε C και O, φωτοσύνθεση. Για εντατική ανάπτυξη σε μικρά δωμάτια, αυτό απαιτεί περίπου εκατό φορές περισσότερη ανταλλαγή αέρα από ό,τι σε σαλόνια.

Σε πολύ ζεστές, ξηρές περιοχές - θα υπάρξουν πάρα πολλές πολύ ζεστές, ξηρές περιοχές ως αποτέλεσμα της κλιματικής καταστροφής - εξατμίζεται πολύ νερό κατά την ανταλλαγή του αέρα. Αυτό ακριβώς είναι που δεν έχετε αρκετό σε πολύ ζεστές και ξηρές περιοχές.

Θα μπορούσατε να αφυγρανίσετε τον αέρα εξαγωγής από το θερμοκήπιο για να ανακτήσετε το νερό που εξατμίστηκε. Ωστόσο, με την τεράστια ποσότητα αέρα εξαγωγής, αυτό απαιτεί τεράστια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Η άλλη μέθοδος είναι σχεδόν καμία ανταλλαγή αέρα στο θερμοκήπιο και φέρνετε CO2 απευθείας στο θερμοκήπιο. Με μόνο 1,5 KWh/kg CO2, αυτή η μέθοδος είναι περισσότερο από μια τάξη μεγέθους φθηνότερη από την ανταλλαγή αέρα με ανάκτηση υγρασίας.

Χρειάζονται 1,67 kg CO2 ανά kg ανάπτυξης φυτών, το οποίο αντιστοιχεί σε 2,5 kWh για να φιλτραριστεί από τον αέρα. Σε 700 έως 800 ppm CO2, τα φυτά αναπτύσσονται 30% ταχύτερα.

Για το σκοπό αυτό, προβλέπονται 60 PWh ετησίως, φιλτράροντας 40 Gt CO2 από την ατμόσφαιρα και επιτρέποντας την ανάπτυξη 24 Gt φυτών σε γυάλινα σπίτια Aeroponic Vertical Gardening. Αυτός ο τύπος καλλιέργειας φυτών χρησιμοποιεί 98% λιγότερο νερό.

Λογική συνέπεια του ότι η γη γίνεται όλο και πιο ακριβή, το νερό όλο και πιο ακριβό, η ηλιακή ενέργεια όλο και πιο φθηνή. Βασική προϋπόθεση για την κοινωνία των 1000 m² ανά κάτοικο.

-250 εκπομπή O2 έως ότου επιτευχθούν και πάλι 350 ppm -250 εκπομπή O2 έως ότου επιτευχθούν και πάλι 350 ppm
Λιγότερες εκπομπές CO2 είναι πάρα πολύ λίγες, ακόμη και μηδενικές εκπομπές είναι ανεπαρκείς. Μόνο ένας πλανητικός καθαρισμός με μεγάλης κλίμακας φίλτρα και στήλες CO2 από την ατμόσφαιρα θα βοηθήσει.


Φιλτράρισμα και διαχωρισμός του CO2 από την ατμόσφαιρα Φιλτράρισμα και διαχωρισμός του CO2 από την ατμόσφαιρα
Τα φυτά είναι ακατάλληλα για την αναγκαία μείωση της περιεκτικότητας του CO2 στην ατμόσφαιρα λόγω των τεράστιων απαιτήσεων τους σε χώρο και νερό. Δεν υπάρχει χώρος για 37 εκατομμύρια km² αναπτυσσόμενων δασών.


Η ίνα άνθρακα γίνεται πρότυπο οικοδομικό υλικό Η ίνα άνθρακα γίνεται πρότυπο οικοδομικό υλικό
Αν φιλτράρουμε την εκπομπή 33,1 Gt CO2 του 2019 από την ατμόσφαιρα και τη χωρίσουμε σε C και O, αυτό μας δίνει 9 δισεκατομμύρια τόνους άνθρακα. Τι να κάνουμε με αυτόν;


Έκθεση IPCC 2021: Το παραμύθι των "καθαρών μηδενικών εκπομπών" και οι καταστροφικές συνέπειές του Έκθεση IPCC 2021: Το παραμύθι των "καθαρών μηδενικών εκπομπών" και οι καταστροφικές συνέπειές του
Διαρκώς αντιφάσκοντας με τον εαυτό της, η έκθεση της IPCC για το 2021 εμμένει στον εντελώς ανεπαρκή στόχο των "καθαρών μηδενικών εκπομπών". Είναι αυτές οι απαγορεύσεις της σκέψης;


Ο πράσινος δογματισμός και η καταστροφή της γερμανικής βιομηχανίας φωτοβολταϊκών Ο πράσινος δογματισμός και η καταστροφή της γερμανικής βιομηχανίας φωτοβολταϊκών
Πώς το δόγμα "η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας θα μειωθεί" οδήγησε σε εξαιρετικά λανθασμένους στόχους, οι οποίοι οδήγησαν στην καταστροφή της γερμανικής βιομηχανίας φωτοβολταϊκών το 2013.


Γιατί η Γερμανία αποτυγχάνει στην ενεργειακή μετάβαση Γιατί η Γερμανία αποτυγχάνει στην ενεργειακή μετάβαση
Κατά την πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας, η Γερμανία ήταν το μεγάλο πρότυπο στην ενεργειακή μετάβαση, γιατί, από την άλλη πλευρά, η σημερινή πολιτική του EEG οδηγεί σε αποτυχία.


Κρίση στη Σρι Λάνκα 2022 Παράδειγμα αποτυχίας εξόδου από το πετρέλαιο Κρίση στη Σρι Λάνκα 2022 Παράδειγμα αποτυχίας εξόδου από το πετρέλαιο
Χτυπημένη σκληρά από την αποτυχία του τουρισμού από το COVID-19, η υψηλότερη τιμή του πετρελαίου έρχεται ως το επόμενο πλήγμα. Οι σοβαρές αποτυχίες των βιομηχανικών χωρών.


Η καταστροφική λατρεία εμποδίζει τη λειτουργική ενεργειακή μετάβαση Η καταστροφική λατρεία εμποδίζει τη λειτουργική ενεργειακή μετάβαση
Ένα μυθιστόρημα τρόμου για έναν κόσμο χωρίς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ανακύκλωση καθυστέρησε κατά δεκαετίες μια λειτουργική ενεργειακή μετάβαση και συνεπώς την προστασία του κλίματος.


Λειτουργική ενεργειακή μετάβαση έναντι γερμανικής ενεργειακής μετάβασης Λειτουργική ενεργειακή μετάβαση έναντι γερμανικής ενεργειακής μετάβασης
Πρέπει να καταγγείλουμε το αλλόκοτο γερμανικό Energiewende σε όλη του τη σκληρότητα, ώστε να μετατρέψουμε όλους τους εχθρούς αυτού του αλλόκοτου σε οπαδούς ενός λειτουργικού Energiewende.


Αλλαγές παραδειγμάτων - Μεταβάσεις κερδοφορίας - Πολιτιστικά σοκ
Δεν μπορούμε ούτε να επιτύχουμε την Energiewende ούτε να σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή εάν δεν επανεξετάζουμε συνεχώς όλες τις παραμέτρους και δεν αποχαιρετούμε τις ακατάλληλες απόψεις.


          390 PWh/έτος Ηλεκτρική ενέργεια για CO2 από την ατμόσφαιρα: Μετριάστε το CO2 με το Power to Carbon, παράγετε ενέργεια με το Power to Liquid και καλλιεργήστε φυτά https://climate.pege.org/electricity-el/